Péntek, 2024-04-26, 8:36 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Regisztráció | Belépés
Mesélő Rádió
Honlap-menü
Mini-chat
200
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 28
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Sziasztok!

Tudom, régen voltam már, remélem, egy icipicit azért hiányoztam!
Most újra a Szimpatika c. folyóiratból szeretnék idézni korunk rettegett betegségéről, a rákról. Közvetlen ismerőseim körében, és sajnos családomban is tapasztalhattam ennek a betegségnek a kegyetlenségeit. :(

"Ebben a hónapban Dr. Lengyel Erzsébet onkológust kérdeztük a rákról és annak veszélyeiről.

Miért fordul elő egyre több rákos megbetegedés?

A rákos megbetegedések száma évről évre kismértékben növekszik ( a rákregiszter adatai szerint 2007-ben 65 277 megbetegedést jelentettek, 2008-ban 70 527-et) Bár pontos adatok erről nincsenek, a számítások szerint közel 300 ezer ember él ma Magyarországon daganatos betegként. A megbetegedések nagy számban a fejlett gazdaságú országokban fordulnak elő, kialaku ... Tovább »
Megtekintések száma: 393 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2011-02-03 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Ezt kivételesen nem a szokásos folyóiratból merítettem amit lentebb idézek nektek, hanem a Blikk Nők Egészség c. folyóiratból, annak is a téli számából. Tettem ezt annak okán, mert nemrég az egyik ismerősöm írta az üzifalon, hogy vajon miért csak karácsonykor szeretjük egymást. Szerinte, és szerintem is, ha valakiket szeretünk, akkor mindig szeressük és bennünket is szeressenek, ne csak egy vagy két nap, amit a szeretet ünnepének neveztünk el és Jézuska születésnapja is.

"Vigyázat, ünnepek!

Karácsonykor nemcsak a meghitt órák időszaka, hanem a stresszhelyzeteké is. Wéber Katalin pszichológus szakértőnk segítségével összegyűjtöttük a leggyakoribb konfliktusforrásokat.

Állandó időzavar< ... Tovább »
Megtekintések száma: 428 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-12-19 | Hozzászólások (2)

Hellósztok!

Most az ünnepi lakomákról szóló cikk tetszett meg, amelyet mint úgy általában, most is a Szimpatika c. folyóiratban találtam, szeretettel ajánlom nektek:

Közeleg a karácsony, sülnek a mézeskalácsok, a torták, a sütemények, kilóra lehet szaloncukrot kapni, az élő pontyok pedig mit sem sejtve várják elkerülhetetlen sorsukat. De ki fogja ezt mind megenni? Az ünnepi időszakban elkövetett habzsolás hátulütőiről Dr. Hamvas József belgyógyászt, gasztroenterológust, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház osztályvezető főorvosát kérdeztük.

Sokan tapasztalják magukon, hogy télen többet esznek és többet is híznak, ráadásul az ünnepi étkezéskor még nehezebb nemet mondani a finom falatokra. Mi ennek az oka?

Az ünneplés és a bőséges étkezés ősidők ... Tovább »
Megtekintések száma: 435 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-12-08 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Nemsoká, már csak két hetet kell várnunk rá, eljön a karácsony, ezzel kapcsolatban találtam egy kis írást a Szimpatika nevű folyóiratban, nagyon praktikus tanácsok vannak benne, nagyon remélem, hogy kedveteket lelitek benne amikor elkészítitek.

"Formába öntött szeretet

December küszöbén álljunk meg, vagy inkább üljünk le egy kicsit! Gondoljuk át, mik a legfontosabbak ahhoz, hogy az ünnepvárás szép emlékké váljon.Vizsgáljuk meg a hagyományokat, és teremtsünk újakat: próbáljuk meg úgy beosztani az időt, hogy jusson beszélgetésre, együtt-alkotásra is a családtagokkal és barátokkal.

Talán a pénz hiánya nem csak engem inspirál arra, hogy mozgósítsam ... Tovább »
Megtekintések száma: 404 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-12-07 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Látom, érdekelnek benneteket a cikkeim, illetve amiket találok, ennek nagyon örülök. Kár, hogy most nem látjátok, mennyire. :) Ezen felbuzdulva találtam megint új témát, ami szemünk egészségével kapcsolatos. A Szimpatika folyóiratban kutakodtam, ajánlom szíves figyelmetekbe:

"Őszi szemmel

A hideg őszi-téli időjárásban is figyelnünk kell szemünk egészségére. Arról, hogy ilyenkor milyen veszélyes leselkednek a legfontosabb érzékszervünkre, és hogy ezek ellen mit tehetünk, Dr. Feminger Andrea szemész szakorvost kérdeztük.


Milyen szembetegségek jelentkezhetnek tipikusan ősszel?

A fő gondot ősszel a kötőhártya-gyulladások jelentik, amelyek lehetn ... Tovább »
Megtekintések száma: 390 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-29 | Hozzászólások (0)

Sziasztok, szép reggelt, napot, estét (attól függ, mikor olvassátok:)) kívánok!

Már megint eszembe jutott valami, az, amire nem sok időnk marad, bár mondjuk sokszor, hogy eleget mozgunk, miért is kéne tornázni, de az még sem ugyanaz, hiszen nem úgy mozgatjuk meg az izmainkat, ahogyan éppen kellene.

Ezt a nyúlfarknyi szöveget az Egészségünkre c. folyóiratban találtam, ajánlom mindenki figyelmébe.

"Testedzés 45 felett

"Szeresd egészségedet, mert ez a jelen.
Védd a kisgyermekeket, mert ez a jövő.
Őrizd szüleid egészségét! - mert
a múlton épül fel a jelen és a jövő."    ... Tovább »
Megtekintések száma: 657 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-21 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Ezt a témát azért tartottam fontosnak, mert jönnek a hidegek, és sokan ilyenkor már a vitaminokért folyamodnak, anélkül, hogy tudnák, hogy jót vagy rosszat tesznek-e magukkal azok esetleges mértéktelen fogyasztásával.

Ezt a cikket is a Szimpatika c. folyóiratban találtam.


"Kérdezze meg gyógyszerészét...
Mit kell tudni a vitaminokról?

Dr. Fang Simon gyógyszertára, a Magyar Korona Kunszentmiklóson működik. Az 1961-ben nyílt patikát 2007 óta vezeti. Családtagjai is szakmabeliek, orvosként vagy gyógyszerészkén ... Tovább »
Megtekintések száma: 387 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-16 | Hozzászólások (2)

Helló mindenkinek!

Még nem kaptam új ötletet arról, hogy mi legyen a téma, ezért a saját problémámra keresek megoldást, ami nagyon régóta gyötör, de gondolom, mások is szenvednek ettől az érzékenységtől.
Ezt a cikket a "Szimpatika" c. folyóiratban találtam, olvassátok el, hátha nektek is megoldást hozhat, vagy legalább is ötleteket ahhoz, hogy minél jobban el tudjátok viselni a frontérzékenység által okozott tüneteket.


"Kérdezze meg kezelőorvosát...
A frontérzékenységről

Harmincfokos hőség, aztán tízfokos lehűlés, tró ... Tovább »
Megtekintések száma: 497 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-14 | Hozzászólások (0)

Helló mindenkinek!

Most egyik kedvenc barátnőm kérését teljesítem, de azért nekem is jól jönne egy kis fogyás, de ajánlom bárkinek, aki már nem igazán érzi jól magát a bőrében, akár azért, mert a pasiknak jobban akarna tetszeni, vagy a csajoknak. A párjuk is új embert kap személyükben, ha lefogynak, jól érzik magukat a bőrükben, az önbizalom megnövekedése is sokat javíthat a párkapcsolatokban, sőt a szexuális kisugárzás is nagyobb talán.  :) :)


1. Igyál több vizet!

Igyál meg minden nap legalább nyolc pohár vizet az étkezések között, illetve egy nagy pohár vizet az étkezések előtt húsz-harminc perccel. Az ásványvíz mellett ihatsz gyógyteát, gyümölcs- és zöldségleveket is. Fontos tudnod ... Tovább »
Megtekintések száma: 407 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-12 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Amint ígértem, a testet-lelket szépítő böjt lesz ma a téma, és ezt is az Egészségünkre című folyóiratban találtam, ajánlom figyelmetekbe.

"Nekünk háziasszonyoknak ősszel és tavasszal elemi igényünk lakásunkban a nagytakarítás. A férfiak általában az autójukban teszik ugyanezt talán gyakrabban is. A lényeg az, hogy mindnyájan igényeljük a tisztaság semmivel sem pótolható érzését, hiszen csodálatos érzés a frissen takarított, csillogó-villogó, tiszta illatú lakásba belépni.
Önkéntelenül felmerül a kérdés, vajon hogyan állunk saját testünk belső nagytakarításával?
Nem gondolunk-e néha arra, hogy túl sokat eszünk, ráadásul össze-vissza, s ezáltal alaposan megterheljük emésztő &ea ... Tovább »
Megtekintések száma: 438 | Hozzáadta:: anyuci | Dátum: 2010-11-10 | Hozzászólások (0)

1 2 »
Mini globe
Fordító
A nap vicce
vicc
Hallgasd a Zenét
Kiss Kata - Dalocska (Original)

Zeneletöltés Ingyen
Wayko vs Dj Slash feat Tamara - Gabriel (Dance Killaz club mix)

Zeneletöltés Ingyen
Dj Deka Feat Gabriella - Forró Nyár (Radio Edit)

Zeneletöltés Ingyen
Kiss Kata - Tavaszi szél... (Népdal feldolgozás)

Zeneletöltés Ingyen
Kiss Kata - Szomorú az idő (Dalocska (2008))

Zeneletöltés Ingyen
Kiss Kata - Dalocska (Original)

Zeneletöltés Ingyen
Kiss Kata - Kis kece lányom (Dalocska (2008))

Zeneletöltés Ingyen
Lea Luna & Soren LaRue - Mo’ Money (Otisz Remix Radio Vers.)

Zeneletöltés Ingyen
Christian Storm - Gracie (Original)

Zeneletöltés Ingyen
Robbie - MDMA (Original)

Zeneletöltés Ingyen
BaLázs - Danger Bots (Original)

Zeneletöltés Ingyen
Skype

Copyright MyCorp © 2024 | Ingyenes webtárhely uCoz